آه اگر آزادی سرودی می خواند/کوچک/همچون گلوگاه پرنده ای/هیچ کجا دیواری فرو ریخته برجای نمی ماند. (احمد شاملو)      
کد خبر: ۸۴۶۴۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۳
جهت اطلاع حاج حبیب آقاجری
پایگاه خبری فیدوس- رفت و آمد نمایندگان استان‌های دیگر به دفتر وزیر رفاه برای ابقاء یک مدیر عامل شرکت پتروشیمی در ماهشهر و حواشی آن موضوع این خبر است.

یک شرکت پتروشیمی در ماهشهر، صحنه مذاکرات سیاسی برای ابقاء مدیرعامل

پایگاه خبری فیدوس- طبق گزارش منابع مطلع به پایگاه خبری فیدوس طی روزهای گذشته بعضی "نمایندگان مجلس شورای اسلامی" در خصوص ابقاء "اسدالله غلامپور" مدیرعامل فعلی شرکت پتروشیمی امیرکبیر با "وزیر رفاه" صحبت‌هایی داشته‌اند. البته این اخبار به صورت کامل قابل تائید یا رد نیست.

باید یادآور شویم در سنوات گذشته نیز "نماینده سابق مردم بوشهر" در خصوص مدیر عامل شدن "اسدالله غلامپور" که پیش از این هیچ سابقه‌ای در صنعت پتروشیمی ایران نداشت در دفتر وزیر رفاه رایزنی کرده بود.  

در صورتی که این مطالب صحت داشته باشد، باتوجه به عدم همراهی نمایندگان سرشناس خوزستان با مدیر عامل جهت رایزنی با وزیر به دلیل استخدام‌های غیر بومی و خارج استان، با وجود بیکاری در این منطقه می‌توان انتظار داشت:

"تلاش برای جلب حمایت نمایندگان استان‌های دیگر و کمیسیون اجتماعی مجلس، مقدمه مدیون شدن منابع این شرکت پتروشیمی به ایشان باشد. همچنین باید انتظار داشت در شرایط پتروشیمی امیرکبیر تبدیل به رزمگاه سیاسی برای بهره بردن از فرصت‌ها(جهت نمایندگان سابق، فعلی و بعدی استان‌ها و مناطق دیگر)شود."

حال باید از نماینده مردم ماهشهر "حاج حبیب آقاجری" نیز پرسید، آیا ایشان نیز مانند نماینده قبلی این منطقه اجازه می‌دهند مدیر عاملی با رانت و پیگیری نمایندگان حوزه‌های دیگر، در حوزه انتخابیه او ابقاء شود.

همچنین مجلس انقلابی نیز در همین ابتدای کار باید نشان دهد که معیارهایش در خصوص پیگیری مسائل و تعامل با دولت رایزنی جهت انتصاب افراد در سمت مدیر عاملی و از این دست نیست.

"شرکت پتروشیمی امیرکبیر" سال گذشته با مدیریت "اسدالله غلامپور" بیش از 50 درصد کاهش سود را شاهد بوده و  نزدیک به صد نفر غیر بومی را با سفارش نمایندگان مجلس و چهره‌های سیاسی استان‌های دیگر و این استان بر خلاف قانون جذب نیروی کار بومی استخدام و در مشاغل کارشناسی و اداری به کار گرفته است.(در خصوص نوع به کارگیری نیروهای بومی استخدام شده در مشاغل این شرکت همچنین باید تحقیق کرد.)

باید یادآور شویم سابقه مهم مدیریتی اسدالله غلامپور پیش از این مدیر عاملی "شرکت نوشیدنی آلوئورا" در ساوه است و "پتروشیمی امیرکبیر ششمین الفین بزرگ ایران" و جزء چند شرکت بزرگ پتروشیمی کشور می‌باشد.

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۳۲۵
غیر قابل انتشار: ۰
حسنعلی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۹
0
0
ننگ بر لابی گری. دمتون گرم که رسوا میکنین این هرز دهندگان بیت المال را
Histats.com START (standard) Histats.com END