پایگاه خبری فیدوس-با بررسی دقیق نتایج جلسه مجمع سالیانه پتروشیمی امیرکبیر، چند نکته مشخص میشود.، دفاع تمام قد نماینده متهم نویدزر شیمی در هیئت مدیره که مدعی حل و فصل بخش مهم پروندهاش در سال گذشته بوده از اسدالله غلامپور، تلاش برای مصالحه و مذاکره در تمام پروندههای جاری شرکت که عملاً به نفع طرف دیگر بوده و تامین منافع نویدزر شیمی در قبال ضرر و زیان و از دست رفتن چند هزار میلیارد تومانی منابع پتروشیمی امیرکبیر. شرح مستند جلسه مجمع طبق گزارش زیر روشنگر این مهم خواهد بود.
جلسه مجمع سالیانه پتروشیمی امیرکبیر امروز برگزار شد و حاصل آن جملهای بود که محسن سیفی رئیس بازرسی بانک رفاه در این نشست سالیانه بیان کرد:" به نظر ما اقدامات شما باعث تضعیف حقوق سهامدار و بانک شد."
نشانه این تضعیف تقلیل سود سالیانه شرکت پتروشیمی امیرکبیر از 18 درصد به 8 درصد در سال مدیریت" اسدالله غلامپور" به همراه حلقه " مجیب و کریمی " در هیئت مدیره است. نکته مهم طرح شده در این جلسه مسئلهای بود که در قالب انتقاد مستقیم و ضمنی به مدیر عامل شرکت در خصوص فعالیتهای تولیدی شرکت در قبال تبلیغات رسانهای حوزه مسئولیت اجتماعی مطرح شد و مدیر عامل نیز صراحتاً بیان کرد چندین شرکت دیگر فعالیتهایشان در حوزه مسئولیت اجتماعی در سطح منطقه بیش از پتروشیمی امیرکبیر بوده است.
حاصل جمع اولیه جلسه مجمع این است که بیتجربگی در اداره شرکت بزرگی مانند پتروشیمی امیرکبیر، شرایطی را فراهم کرده که سود سالیانه این شرکت افت چشمگیر داشته است، همچنین در خصوص روند پیگیری پروندههای قضایی و مطالبات شرکت نیز مسائلی مطرح شد که بسیار مهم بود و در ادامه به آن میپردازیم.سال مدیریت غلامپور و حلقه او با چند اتفاق مهم همراه بوده است. در خصوص پرونده "شرکت پیلار" که گفته میشود باید در آن نقش آقایان "شفیعی و مهدوی عادلی" و ارتباط ایشان با بعضی افراد را دنبال کرد، موضوع مهم "چرایی تبدیل نرخ بدهی این شرکت از ارزی به ریالی" بدون در نظر گرفتن افت ارزش ریال بوده است، موضوعی که به صورت غیر قانونی در دوران قبل انجام شده، در دوران مدیر سابق در خصوص آن اعتراض شده و به دنبال تشکیل پرونده قضایی در این خصوص و اعاده مبلغ به صورت ارزی رفتهاند و در دوران اسدالله غلامپور با وجود افت شدید ارزش ریال طبق ادعای ایشان (با وجود تاکید کارشناسان بر پیگیری پرداخت به صورت ارزی) با همان عنوان ریالی مصالحه در خصوص آن پیگیری شده است.
در نظر داشته باشید تفاوت میزان بدهی "شرکت پیلار" در پرداخت ارزی با پرداخت ریالی باتوجه به افزایش نرخ ارز و ارزی بودن معامله از نخست، مبلغی چندین برابر رقم ادعا شده دریافتی تا امروز است.(حداقل حدود 250 میلیارد تومان با نرخ ارز 15 هزار تومانی)
تحلیل روشن آن هم این است که ما چند صد میلیارد تومان حقوق سهامدار و بازنشستگان را به اسم مذاکره و مصالحه بدون در نظر گرفتن منافع شرکت به شرکت پیلار واگذار کردهایم.
اما در پس آمار افزایش 665 درصدی زیان ضایعات خوراک، افزایش 64 درصدی موجودی مواد و کالا، افزایش 355 درصدی هزینههای حمل و نقل، افزایش 90 درصدی هزینههای خوراک، افزایش 100 درصدی هزینههای بسته بندی، افزایش 60 درصدی هزینههای خدمات، افزایش 116 درصدی هزینههای فروش، اداری و عمومی که منجر به کاهش سود سالیانه پتروشیمی امیرکبیر شده است، یک نکته کلیدی دیگر هم وجود دارد. در سال گذشته هرکجا پای منافع شرکت پتروشیمی امیرکبیر وسط بوده از مسائل شرکت فارابی تا شرکت دارو سازی شفا تا پرونده محمود مجیب، نوید زرشیمی و پیلار، امیرکبیر در مسیر مصالحه رفته است و عملاً آنچه منافع این شرکت و سهامدار عمده آن بوده به نفع دیگری تامین نشده است.
کافی است دقت کنیم فقط در خصوص شرکت نوید زرشیمی و پرونده محمود مجیب اشاره ما به پروندههای با ارزش بیش از 60 هزار میلیارد ریال است.
در عوض هرکجا بحث منافع دیگران بوده از تامین یوتیلیتی تا تامین به وقت خوراک شرکت نوید زرشیمی از واحد الفین و ذینفعان دیگر گردن پتروشیمی امیرکبیر از مو باریکتر بوده و بار زیان همه را یکتنه به دوش کشیده است و با تحمل همه هزینههای سربار به تعهد خود عمل کرده است.
این شده که با وجود افزایش تولید و فروش سود شرکت بیش از 60 درصد کاهش پیدا کرده است.
همین است که در نظر نگارنده باتوجه به آنچه در جلسه امروز مجمع درک شد، دفاع تمام قد "محمود مجیب" از مدیر عامل فعلی "اسدالله غلامپور" به عنوان فردی که به دنبال مصالحه کننده در پروندههای مهم شرکت است و کنایه گاه و بیگاه به مدیریت قبلی، اسم رمز مشخص دارد: تضعیف حقوق سهامدار عمده و صاحبان اصلی شرکت که بازنشستگان کشوری هستند.
تلاشی که در سال گذشته در مجموعه پتروشیمی امیرکبیر با مدیریت اسدالله غلامپور انتهایش به رضایت چندین برابری نوید زرشیمی و ختم به خیر شدن پرونده محمود مجیب و به قول او تبرئهی وی از برخی اتهامات و از دست رفتن چند صد میلیارد حقوق حقه و مشخص شرکت در این پرونده ختم میشود.
خوب است مسئولین نظارتی و امنیتی دقتی در فیلم امروز مجمع پتروشیمی امیرکبیر داشته باشند و پاسدادنها و نوع مکالمات در این حلقه را در این خصوص بررسی کنند.
اما یک نکته بسیار مهم در این میان این است که در این جلسه تکلیف وضعیت پرونده نوید زرشیمی هم که ظاهرا شرایطی مشابه پرونده محمود مجیب در سال گذشته داشته مجهول ماند و در آخر روشن شد "برنده بزرگ این بازی سهامدار بخش خصوصی شرکت نویدزر شیمی بوده که با تمام توان حقوقی و نمایندگی خود به دنبال کسب منافع هم در پروندههای جاری و قبلی و هم تامین خوراک بوده است و بازنده بزرگ این بازی سهامدار بخش دولتی بوده که نماینده آن در تمام موارد با همه توان به دنبال مصالحه و مذاکرهای رفته" شاید بیش از هزار میلیارد از منابع و منافع مالی شرکت را دچار مخاطره کرده است.
اما در خصوص پرونده شرکت نوید زرشیمی و آقای مجیب و همچنین پرونده پیلار باید روشنگریهای مفصلتری انجام شود و ابعاد مختلف این پرونده در منظر افکار عمومی شرح داده شود.
به نظر میآید امکان دارد نیاز باشد مراحل رسیدگی این پروندهها مشابه پرونده کولینگ در سازمان بازرسی به شعبه بازپرسی و بازرسی دیگری انتقال پیدا کرده و مستقلاً از سوی وزارت رفاه، بانک و نهادهای امنیتی پیگیری شود.
پرونده ای با ارزش بیش از شش هزار میلیارد ریال
دادخواست پتروشیمی امیرکبیر به ارزش شصت میلیارد ریال و دادخواست علیه محمود مجیب که منجر به قرار وثیقه 700 میلیارد ریالی شده که البته کمتر از ارزش واقعی مبالغ مطرح در این پرونده است، همچنین رخدادهایی مانند سرقت نظریه کارشناسی پرونده از دست وکیل پرونده و موارد دیگر مسائلی هستند که میتوانند با توجه به سرمایهگذاری مجموعه غلام حسین مطهری اصل در سالهای گذشته در شرکتهای پتروشیمی دیگر، هلدینگ پتروشیمی خاور و شهرک باستتیهیلز و کلارک منابعی از همین محل داشته باشد.
در پایان یادآور میشود حجم تهمتها، افتراء و مسائلی که به نگارنده وارد شده در برابر ارزش این مبالغ از دست رفته زیاد نیست، روشن است برای بستن دهان و انصراف روزنامهنگاری که به هیچ شکل حاضر به مصالحه نشده باید وی را به اشکال دیگر تحت فشار قرارداد.
درستی اسناد ارائه شده توسط سایت خوب و افشاگر فیدوس به حدی است که تا الان اسدالله غلامپور و مجموعه پ امیرکبیر هیچ پاسخی برای تنویر افکار عمومی نداشته اند. درود به غیرت مرد آبادانی