آه اگر آزادی سرودی می خواند/کوچک/همچون گلوگاه پرنده ای/هیچ کجا دیواری فرو ریخته برجای نمی ماند. (احمد شاملو)      
کد خبر: ۸۴۱۳۴
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۲
برخلاف پیش بینی ها در جریان دیدار پرسپولیس و پارس جنوبی خبری از تشویق سرمربی سابق سرخ ها نشد و در نهایت صبر هواداران پرسپولیس نتیجه داد.
به گزارش فیدوس: برخلاف پیش بینی ها در جریان دیدار پرسپولیس و پارس جنوبی خبری از تشویق سرمربی سابق سرخ ها نشد و در نهایت صبر هواداران پرسپولیس نتیجه داد.

به گزارش فوتبالی، پرسپولیس در حالی برای بازی اول خود نیازمند کسب پیروزی بود که خیلی ها بر این باور بودند که عدم گلزنی در دقایق ابتدایی و نیمه اول باعث می شود صبر هوادارانی که هنوز از جدایی برانکو و اتفاقات مربوط به آن لبریز شود و داستان تشویق علی دایی در زمان حضور حمید استیلی روی نیمکت پرسپولیس این بار برای برانکو و کالدرون رقم بخورد، اما این اتفاق رخ نداد و پرسپولیسی ها به بازیکنان و کادرفنی فرصت بیشتری دارند تا دقایقی پس از گل 3 امتیازی مهدی ترابی ، طنین تشویق کالدرون در سکوهای آزادی شنیده شود و پرسپولیس بدون برانکو هم بتواند پیروزی را در لیگ برتر دشت کند.
برچسب ها: پرسپولیس ، ترابی ، فوتبال
Histats.com START (standard) Histats.com END