آخرین اخبار
آه اگر آزادی سرودی می خواند/کوچک/همچون گلوگاه پرنده ای/هیچ کجا دیواری فرو ریخته برجای نمی ماند. (احمد شاملو)      
کد خبر: ۷۹۶۳۷
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۹
فرمانده انتظامی شاهرود با بیان اینکه یک جوان متخلف شاهرودی در حوزه فضای مجازی دستگیر شد، گفت: این جوان به جرم خود اعتراف کرده است.
به گزارش فیدوس: سرهنگ علی کریمی شامگاه آدینه در جمع خبرنگاران به میزبانی فرماندهی ناجای شاهرود از دستگیری جوانی که عامل پخش تصاویر میهمانی تولد خصوصی چند دختر جوان بود خبر داد و بیان کرد: چندی قبل چند دختر دانشجو در خوابگاه خود اقدام به برگزاری جشن تولد کرده و احدی از آن‌ها صفحه شخصی فضای مجازی دوستان خود را تشکیل می‌دهد تا فیلم زنده مهمانی خصوصی خود را برای دوستانش ارسال کند.

وی افزود: این فرد غافل از اینکه یک مرد جوان با هویت جعلی در این صفحه حضور داشته و با استفاده از یک نرم افزار تصاویر لایو آنها را در گوشی تلفن همراه خود ذخیره می‌کند.

فرمانده انتظامی شاهرود گفت: پس از ضبط این فیلم خصوصی فرد مذکر با ساختن یک آیدی جعلی با نام فرد لایو گیرنده اقدام به ارسال فیلم در فضای مجازی و ایجاد مزاحمت و درخواست‌های نامتعارف برای سایر مخاطبان این فرد مونث و دوستان وی می‌کند.

کریمی بیان کرد: شکایت چند زن دیگر که فیلم آن‌ها پخش شده و افرادی که مورد مزاحمت واقع شده بودند واصل شده است لذا با بررسی‌های انجام شده و اقدامات تخصصی توسط کارشناسان زبده پلیس فتا شاهرود، در نهایت این فرد جوان شناسایی و به نحو مقتضی به پلیس فتا شهرستان انتقال و ضمن اعتراف به این بزه و تشکیل پرونده نامبرده به مراجع قضائی معرفی شد.

وی افزود: در فضای مجازی هویت افراد مشخص نیست و چه بسا استفاده کنندگان از این فضا ناخواسته با حس امنیت در این فضا و اعتماد به سایر کاربران و هویت‌های اعلامی از طرف آنان، اقداماتی را انجام می‌دهند که پیامدهای ناگوار و بعضاً غیر قابل جبرانی را برای آنان به مراه خواهد داشت.
منبع: مهر
Histats.com START (standard) Histats.com END