آه اگر آزادی سرودی می خواند/کوچک/همچون گلوگاه پرنده ای/هیچ کجا دیواری فرو ریخته برجای نمی ماند. (احمد شاملو)      
کد خبر: ۷۹۳۵۹
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۵
سخنگوی وزارت امورخارجه عملیات تروریستی در کلمبو پایتخت سریلانکا به ویژه حمله به کلیساها در روز عید پاک را محکوم کرد.
به گزارش فیدوس: سخنگوی وزارت امورخارجه عملیات تروریستی در کلمبو پایتخت سریلانکا به ویژه حمله به کلیساها در روز عید پاک را محکوم کرد.
 «سید عباس موسوی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران عملیات تروریستی امروز (یکشنبه) در کلمبو پایتخت سریلانکا به ویژه حمله به کلیساها در روز عید پاک که صدها کشته و مجروح بر جای گذاشت را به شدت محکوم و با خانواده قربانیان این جنایات و دولت و ملت سریلانکا عمیقاً ابراز همدردی کرد.

موسوی خاطرنشان کرد: جنایت امروز بار دیگر نشان داد پدیده نفرت‌انگیز تروریسم به معضلی جهانی، فارغ از هرگونه مرز و نژاد و ملت و مذهب تبدیل شده که جز با اراده پولادین همه کشورها و استفاده از همه ظرفیت‌ها، بدون برخوردهای دوگانه با آن قابل ریشه کن شدن نیست.

گفتنی است امروز یکشنبه چندین انفجار همزمان با مراسم «عید پاک» در چند کلیسا و هتل در سریلانکا به وقوع پیوست که بر اثر آن تاکنون ۲۰۰ نفر کشته و حدود ۴۰۰ تن دیگر زخمی شدند. 
منبع: مهر
Histats.com START (standard) Histats.com END