آخرین اخبار
آه اگر آزادی سرودی می خواند/کوچک/همچون گلوگاه پرنده ای/هیچ کجا دیواری فرو ریخته برجای نمی ماند. (احمد شاملو)      
کد خبر: ۷۹۲۰۴
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۸
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: کامیونی که از یک کارگاه به صورت دنده عقب در حال خارج شدن بود با عابر پیاده‌ برخورد کرد و منجر به فوت عابر پیاده شد.
به گزارش فیدوس: رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: کامیونی که از یک کارگاه به صورت دنده عقب در حال خارج شدن بود با عابر پیاده‌ برخورد کرد و منجر به فوت عابر پیاده شد.

سرهنگ محمد رازقی ضمن بیان این خبر افزود: مقارن ساعت ۱۵:۴۰ عصر دیروز کامیونی که از یک کارگاه به صورت دنده عقب در حال خارج شدن بود، با عابر پیاده‌ای که مشغول تردد بود برخورد می‌کند.

رازقی گفت: متأسفانه عابر پیاده در نقطه کور کامیون قرار داشته و راننده کامیون هنگام دنده عقب گرفتن و خارج شدن از درب پارکینگ کارگاه نکات ایمنی را رعایت نکرده عابر پیاده را زیر می‌گیرد.

وی گفت: پس از این برخورد راننده کامیون و افراد دیگر سراسیمه به نقطه حادثه می‌آیند و عابر پیاده را بیرون می‌آورند.

رازقی افزود: پلیس و اورژانس سریعاً به محل حادثه می‌رسند و مصدوم را به بیمارستان منتقل می‌کنند ولی متأسفانه مصدوم در حین انتقال به بیمارستان جان خود را از دست می‌دهد.

سرهنگ رازقی ادامه داد: اگر راننده کامیون نکات ایمنی را رعایت می‌کرد و شاگرد خود را هنگام دنده عقب در پیاده رو به جهت فرمان دادن و اعلام هشدارهای لازم به عابرین مستقر می‌کرد شاهد این حادثه نبودیم.
منبع: مهر
Histats.com START (standard) Histats.com END