سیدمهدی مقدسی نماینده مردم اراک در خصوص مطالبات فرهنگیان گفت: شان معلمان باید از سوی این وزارتخانه و سازمان برنامه و بودجه رعایت شود و بهتر است مطالبات به حق فرهنگیان به موقع پرداخت شود. ضمن اینکه بازنشستگان فرهنگی هم مشکلاتشان بیش از دیگران است.

به گزارش فیدوس: سیدمهدی مقدسی نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود در صحن علنی خطاب به بطحایی وزیر آموزش و پرورش در خصوص مطالبات فرهنگیان گفت: شان معلمان باید از سوی این وزارتخانه و سازمان برنامه و بودجه رعایت شود و بهتر است مطالبات به حق فرهنگیان به موقع پرداخت شود. ضمن اینکه بازنشستگان فرهنگی هم مشکلاتشان بیش از دیگران است.
وی در تذکری به دژپسند وزیر اقتصاد در خصوص شرکت هپکو گفت:چندین بار تذکراتی را به این وزارتخانه در جلسات مختلف مجلس و با حضور وزیر اعلام کردیم و بهتر است این وزاتخانه در خصوص بهبود تولید آن گام اساسی بردارد ضمن اینکه در خصوص واگذاریها هم باید این وزارتخانه دقت کرده و مشکلی بر مشکلات نیفزاید تا دولت مجبور به دخالت در امر واگذاریها نشود.
نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در خصوص بروز سیل در شهرستانهای اراک، خنداب، کمیجان، داودآباد، منطقه کرهرود، سنجان، از مسئولین دولتی خواست درباره خسارات وارده هر چه سریعتر جهت پرداخت اقدام کنند.
مقدسی اظهار داشت: شرکت ماشینسازی اراک و آذراب اراک این امکان را دارد تمام پلهایی که در سیل آسیب دیدهآند با کمترین زمان ممکن و با مشارکت وزارت راه و کشور بسازد. ضمن اینکه قیمت تمام شده کمتری هم نسبت به دیگران دارد و بهتر است این وزارتخانهها در این خصوص اقدام لازم را انجام دهند.
منبع: ذاکر نیوز