به گزارش پایگاه خبری فیدوس بازتاب ویژه امروز حواشی بازی ایران و کره جنوبی در رسانههای جهان بسیار جالب بوده که در این گزارش به آنها پرداختهایم
به گزارش فیدوس بازی حساس تیم های ملی فوتبال ایران و کره جنوبی در چارچوب رقابتهای مقدماتی جام جهانی روسیه 2018 در روز سه شنبه گذشته که با روز تاسوعای حسینی مصادف بود و با پیروزی تیم ملی فوتبال کشورمان با نتیجه یک بر صفر نیز همراه بود، بازتاب گسترده ای در رسانه های دنیا داشت که عناوین این اخبار را از نظر می گذرانیم.
نیویورک تایمز با انتخاب عنوان « ایران یک بازی بزرگ را برد اما با تشویق های غیر معمول» در ادامه نوشت:« آنها بازی را بردند و عزاداری کردند. رسانه های دولتی از مردم خواسته بودند بجای سر دادن فریاد شادی و ایران چیکارش میکنه؟ سوراخ سوراخش میکنه، فریاد یا حسین سردهند. »
سایت انگلیسی زبان بی بی سی در تیتر خبر خود نوشت: «طرفداران فوتبال ایران با وجود محدودیت های یک روز مقدس پیروزی تیم ملی کشورشان بر کره جنوبی را با نتیجه یک بر صفر تماشا کردند.»
میرور انگلیس با اشاره به شرایط حاکم بر این بازی نوشت: «طرفداران تیم ملی ایران در بازی مقدماتی جام جهانی به احترام روز تاسوعا از خواندن سرودهای همیشگی سرباز زدند.»
عنوان سایت ورزشی فورفورتو برای این بازی « پیروزی ایران با گل سه امتیازی سردار آزمون» بود.
کره تایمز به «اولین شکست کره در بازی های مقدماتی» اشاره کرد و یونهاپ کره نیز با تیتر جالب « بازی کاملا برتر ایران، نفرین تهران ادامه دارد» به سراغ این بازی رفت.
فارین پالسی نیز با اشاره به واکنش طرفداران تیم ملی کره جنوبی در تهران نوشت : «به نظر نمیرسید آنان با وضعیت ایجادشده در ایران مشکلی داشته باشند آنان نیز با پوشیدن بازوبند مشکی همبستگی خود با طرفداران ایرانی را نشان دادند.»