سیده فرانک موسوی سرپرست ادارهکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان در اولین نشست تخصصی بررسی مسایل و مشکلات بانوان استان که با حضور زنان عضو شوراهای شهر خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: باید از ظرفیتهای مختلف اجتماعی زنان برای پیشبرد اهداف آنان استفاده شود؛ یکی از ظرفیتهای بسیار خوب که میتواند کمک موثری در پیشرفت حوزه زنان داشته باشد، اعضای شوراهای اسلامی شهرها هستند.
وی با بیان این که 37 سال از پیروزی انقلاب میگذرد ولی خوزستان تاکنون نماینده زن در مجلس شورای اسلامی نداشته است، افزود: زنان 50 درصد جامعه را تشکیل میدهند و میتوانند مشارکت سیاسی نیز داشته باشند و آمار بسیار خوب 33 نفر زن عضو شورای شهر در شهرستانهای خوزستان، خود نشان از ارتقا بلوغ سیاسی در استان است.
سرپرست ادارهکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان ادامه داد: سالیان سال است که زنان فعال در جامعه به دنبال اثبات این مساله هستند که مباحثی مانند توسعه بدون حضور زنان در مشارکتهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی در کشور پیشرفت چندانی نخواهد داشت. حضور فعال اقشار مختلف زنان در جامعه از شاخصهای توسعه در کشورهای پیشرفته است و این ظرفیت مناسبی است که جامعه باید به آن توجه کند.
موسوی گفت: تبدیل کمیسیون امور بانوان به ادارهکل امور بانوان خوزستان و حضور 33 نفری از بانوان به عنوان اعضای شورای شهر استان خوزستان بدون در نظر گرفتن آمار شوراهای روستاها، نشان از ارتقا جایگاه بانوان دارد.سرپرست ادارهکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان همچنین با اشاره به فعالیتهای سازمانهای مردمنهاد گفت: هرگاه سازمانهای مردمنهاد به فعالیتهای حوزه زنان میپردازند، بسیار موفقاند؛ دستگاههای اجرایی باید نقاط قوت این گونه فعالیتها را تقویت کنند و در این فعالیتها نباید خانواده را از نظر دور داشت.
وی با اشاره به آمار مدیران زن در دستگاهها افزود: در استان سیستان و بلوچستان که فعالیتهای فرهنگی کمتری نسبت به خوزستان دارند، 80 مدیر زن در حال فعالیتاند.
در پایان این نشست، تقویت کانونهای فرهنگی و اجتماعی با استفاده از ظرفیتهای شورای شهر، ایجاد اشتغال و شناسایی تعاونیها در روستاها، توسعه پارکهای بانوان، توسعه بازارچههای خوداشتغالی و ایجاد مکانهایی در شهرستانها برای توانمندسازی و اشتغال زنان سرپرست خانوار، تصویب شد.