آه اگر آزادی سرودی می خواند/کوچک/همچون گلوگاه پرنده ای/هیچ کجا دیواری فرو ریخته برجای نمی ماند. (احمد شاملو)      
کد خبر: ۳۰۵۹۹
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۹
پاسخی به یک پاسخ
این شما نیستید که به اصلاحات ارزش داده‌اید، این اصلاحات است که برای شما نزد مردم و اقشار فرهیخته جامعه ارزش ساخته و به شما اعتباری داده است
اصلاح‌طلبی ارزش است نه برچسب آقای کاندیدا
فیدوس- امروز خبری در گروه‌های مجازی منتشر شد مبنی بر اینکه یکی از کاندیداهای نمایندگی مجلس در آبادان که نام او در لیست فرضی مورد نظر اصلاح‌طلبان خوزستان که از سوی خبرگزاری ایلنا اعلام شد آمده، خود را وابسطه به اصلاح‌طلبی‌ ندانسته و عملاً اینطور طرح کرده که از حضور و رای وی با این عنوان سوء استفاده شده، علاقه‌ای به قرار گرفتن در کنار چنین جریانی ندارد.

در رابطه با طرح چنین نظراتی که ممکن است در روزهای آتی توسط بعضی افراد تکرار شود اشاره به چند نکته اهمیت دارد.

اینجاست که ارزش بعضی اشخاص که حداقل از طرح عنوان اصلاح‌طلب در کنار نامشان نه تنها طلبکار نمی‌شدند که متوجه ارزش‌های آن بودند روشن می‌شود

-به نظر نگارنده اینجاست که ارزش بعضی اشخاص که حداقل از طرح عنوان اصلاح‌طلب در کنار نامشان نه تنها طلبکار نمی‌شدند که متوجه ارزش‌های آن بودند روشن می‌شود.، آن کاندیدای محترمی که می‌خواهد در خفا با رای مردم و اصلاحات راه خود را به مجلس باز کند، ولی در آشکارا از آمدن نامش آن هم نه به صورت قطعی در لیست اصلاح‌طلبان طلبکار می‌شود، بی‌شک هنوز متوجه نیست موج بزرگ و بلند مردمی که قرار است پای صندوق رای بیایند، هدفشان کنار زدن چنین رفتارهای فرصت طلبانه‌ای است.

حداقل در این دوره هیچ کس نمی‌تواند به این ترتیب به کرسی نمایندگی برسد

-اینطور تبلیغ شده که بعضی افراد هنوز تبلیغات انتخاباتی آغاز نشده خود را در مجلس دیده‌اند، غافل از اینکه حداقل در این دوره هیچ کس نمی‌تواند به این ترتیب به کرسی نمایندگی برسد، آنجا که نام اصلاحات بر زبان مردم به خصوصاً نسل جوان می‌نشیند، همان‌جایی است که دیگر نمی‌توان با روش‌های خاص و انکار این نسل خود را به مجلس رساند.

اصلاحات نشان حکمت، عقلانیت انتقادی و روشنایی برابر راهی است که ما در مسیر مدارا و تعادل‌اش رفتته‌ایم

- باید به صورت روشن گفت که این شما نیستید که به اصلاحات ارزش داده‌اید، این اصلاحات است که برای شما نزد مردم و اقشار فرهیخته جامعه ارزش ساخته و به شما اعتباری داده است، اصلاحات نشان حکمت، عقلانیت انتقادی و روشنایی برابر راهی است که ما در مسیر مدارا و تعادل‌اش رفتته‌ایم، اصلاحات نشان تمکین به قانون، نشان احترام به صد و اندی سال مبارزه برای کسب آزادی و عدالت اجتماعی از مجلس نخست که نمایش راده مدنی ملت در عصر مشروطه بوده است،  کسی که به انکار اصلاحات بنشیند، خود را انکار کرده است، اصلاحات یک جریان سیاسی نیست که آن را بتوان در چپ و راست خلاصه کرد، کما اینکه زمان روشن کرده چگونه هم متمایلان به راست و هم متمایلان به چپ را عقلانیت و معرفت معاصر در مسیر اصلاح‌خواهی و اصلاح‌طلبی قرار می‌دهد.

این آقایان به اصل مسیر انقلاب نگاه کنند، این مسیر سراسر مسیر اصلاح‌خواهی و اصلاح‌طلبی بوده و خواهد بود

- بعضی فکر می‌کنند مسیر ولایت بجز مسیر اصلاح است، خوب است این آقایان به اصل مسیر انقلاب نگاه کنند، این مسیر سراسر مسیر اصلاح‌خواهی و اصلاح‌طلبی بوده و خواهد بود، آبادان، خرمشهر و خوزستان نیز در تمام تاریخ صد ساله اخیر همواره در ابتدای این مسیر ایستاده‌اند، اگر شرایط ویژه چند سال گذشته را کنار بگذاریم، روشن است، اینکه اکثر چهره‌های شناخته شده کشور در شرایط فعلی خود را در مسیر اعتدال و اصلاح می‌بینند، یعنی مسیر آینده روشن است، و اگر مردم به قصد تغییر مدنی شرایط خود پای صندوق رای می‌آیند یعنی به فکر اصلاح هستند، اصلاح‌طلبی ارزش است نه برچسب؛ آقای کاندیدا.

 

باید اینجا از آن افرادی انتقاد کرد که با انتشار لیست‌های نامعتبر و بدون شناخت کافی، تلاش جریان تندرو را تائید کرده و راه برای بی اعتبار کردن اصلاح‌طلبی و نام‌های آن را در مهندسی تبلیغاتی هموار می‌کنند

- باید اینجا از آن افرادی انتقاد کرد که با انتشار لیست‌های نامعتبر و بدون شناخت کافی، تلاش جریان تندرو را تائید کرده و راه برای بی اعتبار کردن اصلاح‌طلبی و نام‌های آن را در مهندسی تبلیغاتی هموار می‌کنند. مطمئناً کسانی در لیست اصلاحات نامشان قرار خواهد گرفت که بیشترین اعتقاد را به اراده مردم و آینده کشور دارند
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
Aloz
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۵:۲۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
1
4
اصلاح طلبی یک افتخار است تا بدانجاکه دکتر روحانی با تکیه بر نام اصلاحات بر مسند ریاست جمهوری تکیه زد
احمد جعفری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۴۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
1
0
کاندیداهای اصلاح طلب چه چیز را میخواهند اصلاح کنند درمجلس ششم که اکثریت داشتند چه چیز را اصلاح کردند لطفا اعلام نمایند
mwutrvfh
|
United States
|
۲۱:۴۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
0
0
20
ناشناس
|
United States
|
۲۰:۵۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
0
0
آقای عارف در جمع اصلاح طلبان در یکی از دانشگاه اعلام کردند که نمی خواهیم اشتباه سال ۸۸ اتفاق بیفتد انشاالله همه به قانون احترام بگذاریم و از رهبری و نظام مملکتمان حمایت بکنیم و مسائل در آینده نزدیک حل خواهد شد الان همه با یک وحدت در انتخابات شرکت می کنیم و رقبای خود راه با انتخابات حذف می کنیم و این ارزش و یا برچسب ها برداشته خواهد شده این دیگر به نظر و رای مردم مشخص می شود یا علی.
Histats.com START (standard) Histats.com END