شب گذشته استاندار خوزستان در برنامه تلویزیونی پایش در پاسخ به اینکه چرا برخلاف مصوبه دولت بر آزاد بودن تردد خودروهای اروندی در سطح استان پافشاری می کند، ضمن اشاره به اختیاراتی که فراتر از عنوان دولتی اش دارد، عنوان کرد که "در حکمی که صادر شده از عنوان استاندار استفاده نکردم و از عنوان رییس شورای تأمین استان استفاده کردم".
فیدوس برای اطلاع شهروندان، یک سند منتشر شده به نام استاندار را درباره تردد خودروهای پلاک اروندی به نقل از یکی از وبسایت های محلی (صدای آبادان) منتشر می کند.
در این سند که در سربرگ وزارت کشور و با عنوان استاندار خوزستان نوشته شده بلامانع بودن تردد خودروهای پلاک اروند به ابلاغیه شماره.... و این بخشنامه استناد شده و سخنی از شورای تامین به میان نیامده است. مگر اینکه این بخشنامه منتشر شده که به تاریخ 4 شهریور در وبسایت مذکور قرار گرفته (لینک خبر) جعلی باشد و یا ابلاغیه ای که شماره اش در متن بخشنامه ذکر شده همان مصوبه شورای تامین باشد.
در هر حال استانداری خوزستان باید در این خصوص شفاف سازی نموده و افکار عمومی را از این ابهام بیرون بیاورد.