پایگاه خبری فیدوس- مطالب مختلفی در مورد"گروه ساختمانسازی عبدالباقی" و مسائل ایشان طی این مدت در "رسانه فیدوس" منتشر شده است. اما روایت زیر که "شرح حال یک شهروند است از مسائلی که در نتیجه خرید یک ملک از گروه ساختمانسازی عبدالباقی برایش پیش آمده"، به قدری عجیب است که انسان را یاد رفتارهای دوران "ارباب-رعیتی" حدود دو قرن پیش در ایران میاندازد که ارباب به خود اجازه میداد هرطور میخواهد با رعیت برخورد کند و بعد هم وقتی کسی از ظلم او دادخواهی کرد، حواله به غیر و چوب و فلک میشد.
"طبق اسنادی که به پیوست این مطلب منتشر میشوند"؛ حسین عبدالباقی در مجموعه "شهرک خودرویی" چهار سال پیش که موضوع جابهجایی "مالکان بنگاههای خودرو" به این محل داغ بود و قصد بر اجبار ایشان به جابهجایی بود، ملکی را به شهروندی به صوررت اقساط با دریافت پیش پرداخت 50 میلیون تومان میفروشد.
خریدار دو ماه بعد 50 میلیون دیگر نیز به ایشان بابت ملک خریداری شده پرداخت کرده و همزمان با تسویه نهایی و دریافت ملک به یکباره "گروه عبدالباقی" اظهار مینماید که باید 400 میلیون تومان دیگر اضافه بر مبلغ خرید اولیه جهت ملک به این گروه از طرف خریدار پرداخت شود.
خریدار نیز از این موضوع سرباز زده و مطالبه ملک تجاری خود در شهرک خودرویی را کرده و مانع واگذاری ملک به غیر میشود.
حسین عبدالباقی در تاریخ 16/2/98 با اظهاراتی از خریدار به دادگاه شکایت میکند(به پیوست مطلب). طی جلسه نخست دادرسی، "دادرس شعبه 1 دادگاه عمومی حقوقی آبادان" رای به نفع خریدار داده و شکایت "حسین عبدالباقی" را با صدور رای "عدم استماع" غیر وارد دانسته و دستور به جاری شدن معامله طبق شروط طرح شده در قرارداد را میدهد.
عبدالباقی درخواست تجدید نظر داده و "شعبه 5 دادگاه تجدید نظر استان خوزستان" دادسرای شعبه یک حقوقی را ملزم به صدور رای قطعی به جای رای عدم استماع میکند.
سپس "قاضی شعبه" یک با ارائه شرح کامل از پرونده و طرح مسائل مختلف (که در اسناد منتشر شده در ادامه این مطلب وجود دارد)، رای قطعی به نفع خریدار داده و اعلام میکند: باید این معامله طبق شروط اولیه جاری و نهایی شده و ملک تحویل خریدار شود.
آقای عبدالباقی مجدد اعتراض کرده و عین این "رای در شعبه 5 تجدید نظر استان خوزستان مجددا تائید شده" به نفع خریدار و به ضرر آقای عبدالباقی در سال 99 نهایی میشود.
طبق این حکم باید آقای عبدالباقی ملک مورد اشاره را بدون دریافت مبلغی بالاتر از مبلغ اولیه فروش، تحویل خریدار دهد.
اما آقای عبدالباقی در حضور دونفر شاهد در محل دفتر خود به خریدار میگوید: من این مغازه را تحویل نمیدهم و از تحویل ملک به خریدار که به قصد پرداخت بقیه مبلغ ملک و تحویل رفته سر باز میزند.
این نوع برخورد با مردم در معاملات از سوی شخصی که نزدیک به 2 هزار میلیارد تومان ثروت اوست، ما را به یاد معاملات و برخوردهای دوران ارباب- رعیتی در ایران دو قرن قبل میاندازد که ارباب به اعتبار پول و ثروت خود حتی به رای دادگاه هم تمکین نکرده و رعیت را به انواع مختلف تحقیر و تهدید میکرد.
این رسانه از مجموعه قوه قضائیه به خصوص دادرس شعبه یک که برابر یک گروه ساختمان سازی ثروتمند از حق و حقوق یک شهروند عادی دفاع کرده تشکر کرده و از دادرس شعبه 5 دادگاه تجدید نظر استان خوزستان نیز به دلیل اجرای عدالت تشکر میکند. این موضوع را فرصتی برای اعتماد مردم به دستگاه عدالت و پیگیری حق و حقوق خود از این طریق میداند. جای سئوال است که حسین عبدالباقی و گروه وی چرا در یک طرف در خصوص دریافت زمینهای دولتی خود را تا این اندازه ویژه و خاص دیده و از سویی در معامله با مردم هنگام واگذاری املاک ساخته شده در این زمینهای دولتی چنین رفتاری کرده است.
انتظار میروند نهادهای نظارتی و قضایی، به خصوص مدعیالعموم در این موضوع ورود کرده و به این مسئله رسیدگی کند.
رسانه فیدوس آمادگی دارد اطلاعات و اخبار مربوط به موارد مشابه را در صورت وجود مستندات از شهروندان دریافت و منتشر نماید.