اما امروز با انتشار خبر احتمال جابهجایی چهار فرماندار ویژه استان خوزستان و طرح نام بعضی افراد که به عنوان گزینه جایگزین معرفی شده بودند، دکتر شریعتی ناظران سیاسی خوزستان را شگفتزده کرد.
استاندار جوان ما دکتر شریعتی مثلاً برای سکانداری مهمترین شهر صنعتی خوزستان و ایران بندر ماهشهر فردی را ظاهران به گفته منابع مطلع در نظر دارند که بازنشسته سالیان گذشته است، آن هم برای شهری که اداره و حل و فصل مسائل آن نیاز به نیروی جوان و کارآمد دارد, نیروی سیاسی مانند خود دکتر شریعتی که در ایام حساس پیش رو بتواند از منافع مردم و دولت دفاع کرده و آرامش و توسعه را در ماهشهر تقویت کند.
این نوع طرح انتخابها جای تعجب و سئوال است، اگر دکتر شریعتی چنین انتخابی انجام دهند و حقیقتاً باید ناظران سیاسی در کشور و وزیر کشور از ایشان در این صورت بپرسند که پیام انتخاب و تجدید ماموریت جوانترین استاندار کشور برای استان خوزستان و دیگر استانها و برای نسل جوان چه بوده است و چرا باید چنین خروجیهایی داشته باشد.
اگر حتی اینطور فرض کنیم که فشار لابیهای سیاسی کشور و استان و حتی لابیهای قوی در دولت چنین نتایجی به بار آورده، باید پرسید مگر نهاینکه خصوصیت جوانی جسارت است!؟ چرا استاندار جوان ما جسورانه پا در میدان میگذارد و بر خلاف این سفارشهای عجیب دست جوانان هم نسل خود و نسل پس از خود را بالا نمیآورد در استان!؟ اگر قرار است فرمانداران آبادان و خرمشهر و دزفول و ماهشهر عوض شوند این آزمون بزرگی برای استاندار خوزستان خواهد بود که ببینیم آیا خروجی جسارت ایشان و جوانگرایی دولت در تصمیم وی نمودی دارد!؟
ضمن آنکه اگر این مهم رخ نداد باید حقیقتان و به طور جدی به استاندار جوان انتقاد کرد و این مسئله را گفت که امانت انتخاب دکتر روحانی در عمل شما رعایت نشده است، در این موضوع باید از دکتر واعظی و چهرههای محترم سیاسی و عالی دولت هم گلایه کرد که به جای کمک به استاندار خوزستان برای جوان گرایی اجازه میدهند عدهای با استفاده از موقعیت و حضور دولت در تهران، فشارهایی در خوزستان و استانهای مشابه ایجاد کنند تا به جای جوانان توانمند، چهرههایی بازنشسته مجدداً به عرصه سیاسی مناطق مهم و آسیبپذبر خوزستان باز گردند.